6976574118 Καντανολέων 9, Χανιά castelloluxury@gmail.com
Search Close


 

Βρισκόμαστε στη καρδιά της πόλης των Χανίων!

Κατάλυμα με 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ιδανικό για 6 επισκέπτες.

 

Το Castello Luxury Resident βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων ακριβώς ανάμεσα στις αρχαιολογικές ανασκαφές της αρχαίας Κυδωνίας και στο βυζαντινό τείχος. Ελάχιστα μόλις βήματα από το ενετικό λιμάνι και λίγες εκατονταδες μέτρα από το κέντρο της πόλης το Castello Luxury Resident βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία για τις αστικές σας αναζητήσεις.

Είναι ένας χώρος ιδιαίτερης αισθητικής και πολυτέλειας με τις ανέσεις που του αρμόζουν. Τρία υπέροχα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια με ντούζ και καμπίνα, το ένα με Τζέτ Ντουζ, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα αλλά και μία ταράτσα με τζακούζι και θέα συνθέτουν το εκλεπτυσμένο σκηνικό του Castello Luxury Residence. Τηλεοράσεις Smart με δορυφορική σύνδεση σε όλο το σπίτι, σύνδεση στο διαδίκτυο με τις υψυλότερες ταχύτητες της πόλης, κλιματισμός ψύξης-θέρμανσης καθώς και πάρκινγκ έξω από το κατάλυμμα είναι μικρές αλλά πάντα ευπρόσδεκτες ανέσεις.

 


Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

 

 

 

CASTELLO

CASTELLO

Το Castello Luxury Resident βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων ακριβώς ανάμεσα στις αρχαιολογικές ανασκαφές της αρχαίας Κυδωνίας και στο βυζαντινό τείχος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Όλη η κατοικία είναι πλήρως κλιματιζόμενη & πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Βολτάρετε στο λιμάνι και δείτε τα Ενετικά Τείχη της Πόλης, τα Νεώρια, το Γιαλί Τζαμί ή αλλιώς το τζαμί Κιουτσούκ Χασάν, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής, το Φρούριο του Φιρκά, την Πύλη της Άμμου, τον Αιγυπτιακό Φάρο και τα όλα τα μουσεία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ