6976574118 Καντανολέων 9, Χανιά castelloluxury@gmail.com
Search Close
hero image

Castello Resident
Ενοικιαζόμενο κατάλυμα Χανιά| λίγα λόγια για το κατάλυμα

Ονομάζομαι Φωτεινή και σας καλωσορίζω στο Castello Resident. Εγω και η οικογένειά μου θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε στο κατάλυμά μας.
Κύριος στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα και να απολαύσετε στο έπακρο την κρητική μας φιλοξενία.


Το Castello Luxury Resident βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων ακριβώς ανάμεσα στις αρχαιολογικές ανασκαφές της αρχαίας Κυδωνίας και στο βυζαντινό τείχος. Ελάχιστα μόλις βήματα από το ενετικό λιμάνι και λίγες εκατονταδες μέτρα από το κέντρο της πόλης το Castello Luxury Resident βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία για τις αστικές σας αναζητήσεις.

Ένας χώρος ιδιαίτερης αισθητικής και πολυτέλειας με τις ανέσεις που του αρμόζουν. Τρία υπέροχα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια με ντούζ και καμπίνα, το ένα με Τζέτ Ντουζ, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα αλλά και μία ταράτσα με τζακούζι και θέα συνθέτουν το εκλεπτυσμένο σκηνικό του Castello Luxury Residence. Τηλεοράσεις Smart με δορυφορική σύνδεση σε όλο το σπίτι, σύνδεση στο διαδίκτυο με τις υψυλότερες ταχύτητες της πόλης, κλιματισμός ψύξης-θέρμανσης καθώς και πάρκινγκ έξω από το κατάλυμμα είναι μικρές αλλά πάντα ευπρόσδεκτες ανέσεις.

 

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ό,τι κι αν χρειαστείτε, πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

 


 

Βρισκόμαστε στο κέντρο των Χανιών - Καντανολέων 9
Τηλέφωνα επικοινωνίας  Κατερίνα 6976574118 Μιχάλης 6906120840